Sleepover Party med åtta tjejer i högform

Sleepoverparty med åtta tjejer. Fredag kväll till lördag morgon. Det var Annies önskemål för hennes nioårskalas så då fick hon det. Så här mysigt var det morgonen efter. Alla tjejerna sov inte över. Tre åkte hem vid 21 snåret igår kväll. Kan verkligen rekommendera ett sleepover party fredag kväll till lördag morgon.

Partyt började 17.30 och alla nattgäster hade med sig egna lakan och kuddar (och gosedjur). Vi startade med stor tacofest. Till tacos med extra allt blev det päronsaft med självlysande sugrör och ballonger med LED belysning. 

Efter maten var det paketöppning och charader uppdelat på två lag. Sedan tog vi lite tårta  och sjöng för födelsedagsbarnet. 

Sedan en liten tävling där de på 40 sekunder var skulle förflytta så  många non-stop eller mini marshmallows som bara möjligt från fatet till en skål med enbart ett sugrör. De var så fokuserade och tyckte tävlingen var så rolig. Det blev ju inte sämre av att de fick äta upp det de lyckats förflytta. Efter tävlingen var det dags för lite lätt nedvarvning med en Lego Friends film och lite snacks till. Så mysigt. De satt och småpratade, snacksade, skrattade och tittade, samtidigt. 

Filmens slut sammanföll med att några föräldrar kom och hämtade upp barn. Ungefär då var det också dags att börja borsta tänderna.

Så då fick de istället för påse med godis varsin necessär med lite smått och gott innehåll. Jag och Annies pappa hade tillsammans plockat ihop dessa necessärer med varsin tandborst, minitandkräm, duschkräm, lypsyl, flingpaket, tuggummi, självlysande sugrör, nagellack och nagelfil. Alltså de blev så glada! De gick in i andra andningen och körde en show i 180 knop. Runt 22 så blev de ändå lite sömniga och somnade sött. Alla sov hur gott som helst under natten. Så lyckat sleeopver party med nöjd nioåring och glad, lite småtrött mamma. 

Over and out

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *