Veckomenyn går i Kärlekens tecken

Veckomeny

Veckomenyn går i Kärlekens tecken. Det är ändå Alla Hjärtans Dag på tisdag. Rödbetscarpaccio i form av hjärta. Superlätt. Snyggast då man lägger upp det som ett lite halvslarvigt hjärta. Allt går att förbereda. Sedan går det på bara några få minuter att lägga upp. Jag har alltid gjort den som en förrätt, men har du lite bröd och stor bit chevre till så blir det matigt. Du  kan göra små hjärtan också så det blir en miniförrätt.  Gjorde den till nyår som förrätt och den blev grymt uppskattad. Moules Mariniere är ju vansinnigt romantiskt. Kanske så romantiskt att du väntar till fredag med att laga och avnjuta. En chili på högrev, mörk choklad och öl kanske. Gör någon kväll innan då den ska koka i timmar tills allt faller isär och blir alldeles mört. Lite sådär fräscht snabbromantik blir det med hawaiiwraps. Kyckling, ananas, feta och sallad. Lite bbq-sås på det och det är i hamn. 

Vad ska ni göra på tisdag? Något speciellt? Jag är så tacksam att jag har barnen på tisdag så behöver jag inte gå runt och känna mig ensam och oälskad då man översvämmas av alla  kärleksförklaringar som yr omkring i sociala kanaler. Jag kommer inte ha tid att reflektera så speciellt mycket den dagen. Fritids och skola har stängt för att kära utvecklingssamtal hela dagen så min äldsta dotter följer med till jobbet. Sedan ska vi på utvecklingssamtal på hennes skola. Därefter ruscha till förskolan för att hämta upp lillasyster. Så det var den dagen det i korthet.   Kvällen ska såklart ha en kärleksglans med dessa två yrväder. 

Veckans Feel Good tips

Veckans sköna tips för att boosta sig själv blir en 4goodkväll, Making a Change nästa måndag 20/2. Det finns inget peppigare än en 4goodkväll. Man går alltid på små moln efter en sådan kväll. På Making a Change talar den här gången fyra power-kvinnor med intressant bagage: Alice Bah Kuhnke, Suad Ali, Susanne Dalsätt, Sanna Bråding. Älskar den där känslan med 4 good där man har jobbat hela dan, kommer till Rival, sätter sig tillrätta i sköna fåtöljer där det alltid finns en maffig goodiebag till alla säten, lutar sig tillbaka och får lyssna till öden, känslor, tankar och driv. Ta med dig en kompis och kom du också. Observera att det är inte enbart i Stockholm som 4good har sina kvällar utan de brukar också hållas i Göteborg och Malmö. Man köper biljetter lätt på nätet. Ps. I pausen bjuds det på vin och snacks, kan det bli bättre! Jag och min bästis missar ogärna en 4good-kväll hur mycket vi än har i livet i övrigt. Ger massa energi till resten av veckan. 

Veckomenyn går i Kärlekens tecken

Rödbetscarpaccio

Moules Mariniere

Hawaiiwrap

Chili på högrev med lite choklad och öl

Kanske en tryffelpaj med svarta vinbär till efterrätt. Syrlig, söt och underbar på alla sätt. Dejlig är ordet. Mums på svenska. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *