Nya vegoskivor till frukost, mellis eller när som

Pärsons vegoskivor

Här ätit världens bästa frukostar den här helgen. I lördags såg det ut så här. Det bara östes in vitaminer. Jag har fått pröva Pärsons nya vegoskivor som är en nyhet på marknaden. Vegetariska tunna skivor i tre smaker: paprika, tomat-basilika och original. En riktigt bra nyhet. 

Pärsons vegoskivor

De är lakto-ovo-vegetariska och innehåller alltså mjölkprotein. De var var så goda. Tunna skivor som smakar lite som skinka. Perfekt på smörgås med avokado, gurka, ost eller bara så. Dessa kan jag även tänka mig att ha till smörgåstårta. Man behöver verkligen inte vara vegetarian för att gilla dessa skivor. 

Pärsons vegoskivor

Min favorit blev nog tomat & basilika. Lite som mortadella. Men alla tre smakerna var riktigt lyckade. Tror knappt att någon skulle känna skillnad på skinkskivor och Pärsons vegetariska. 

 

En myshelg som bara försvunnit i ett nafs kan man lätt säga. Jag tog några drinkar på stan med en kompis i fredags. Vi var på Tegelbacken. Kan verkligen rekommendera det stället. Så mysigt och ombonat att hänga en kväll. Mycket goda drinkar dessutom. Sedan har jag tankat nyttigheter. Jag är fullt medveten om att det är februari, vabbruari. Tänker inte bli sjuk nu. 

Pärsons vegoskivor

Fortsatt skön söndag på er!

Linda

4 kommentarer

  1. Men du, brödet från Fabrique var magiskt! Frågade byrån, den heter Råg & tranbär! Den ska jag köpa hem. Till och med mina barn som inte gillar grovt bröd (enligt egen utsago) utan är limpa-lovers älskade detta!

  2. Jag är jättebesviken på dom vegoskivorna, blev superglad när jag såg dom i butiken, då jag är lakto-ovo veg, och kan ibland sakna en god skinkmacka. Men tyckte dom var vidrigt äckliga…

    • Är det sant? Jag tyckte de var så goda! För mig smakade de faktiskt precis som de såg ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *