Nyårsmål 2017 istället för nyårslöften

I år har jag satt upp några nyårsmål istället för nyårslöften. Det känns som att man alltid kommer misslyckas med nyårslöften, så bättre med några mål istället tänkte jag. Några mål att sträva mot. Inget misslyckande eftersom målet är just ett mål, något att sträva mot snarare än att misslyckas så fort man har fallit igenom en gång. 

Nöjd med årets mål. På det stora hela så vill jag spendera mer energi och tid åt rätt håll. Vill umgås maximalt med barnen. Laga mat och baka med dem, läsa böcker tillsammans, lyssna på dem, spela spel, ge oss ut på små och stora äventyr och bara vara med dem. Under 2016 har jag för första gången börjat lära mig att inte bara ’känna på mig’ saker utan att faktiskt agera på min intuition. Jag har en bra intuition, men har inte riktigt trott på den, att jag har rätt. Inte riktigt tagit beslut efter det jag känt varit rätt eller fel för mig. I efterhand så har det verkligen i de allra flesta fall visat sig att min intuition stämde. 

2017 vill jag även realisera de två, än så länge, hemliga projekt, som jag tror på. Så fort jag kan så ska jag berätta. Men redan i mars, allra senast, så börjar jag på nytt jobb! Någon dag innan jul sa jag upp mig på  mitt jobb som gymnasielärare på en friskola inne i stan. Jag har jobbat där i över 13 år. Det är dags för något nytt nu. Jag ser så fram emot att börja på nya jobbet. Berättar mer om allt det lite närmre mars. 

2017 kommer bli ett fantastiskt år

Linda

2 kommentarer

    • Åh tack! Det känns så bra med nya jobbet. Det var verkligen på tiden. Stor kram underbara du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *