Veckomeny och glutenfri kavring

veckomeny

Hemmgjorda kycklingburgare med mangodressing och knaperstekt bacon, favorit hos barnen. Linguine med räkor och zucchini är verkligen fräscht och gott. Vegetariska bullar med rödbetssallad på julig kavring. Här är det sojabullar, men du kan ta vilka som i butiken eller göra själv.  Veckans final blir Tacolasagne, en riktig tacohit! Där kan man även smyga ner lite bönor utan att de knappt märker det. 

jul

Den här helgen har varit barnfri helg. Jag har pratat med dem på telefon, det gör jag nästan varje dag när de inte är med mig. Jag ska också med Annie på matlagningskursen idag. Men i fredags kändes det så tomt och ensamt utan barnen. Jag brukar aldrig känna mig ensam utan alltid ha så många saker för mig. Men i fredags kändes det för första gången på länge ensamt. Ni vet, när det gått flera dagar utan att man hört från någon, ingen som undrar vad man ska göra på helgen och så. Alla verkar ha något roligt att göra, utom jag. Men jag passade på att träna, blogga, rätta prov och få massa saker gjorda. Jag fick ju in veckomenyn i tid, för en gångs skull. Under helgen har det dock skett saker. Jag blev inbjuden på middag 30 december, bokat bord för mig och två väninnor (mammor till min äldsta dotters Annies klasskamrater) på ett roligt ställe för lite babbel.  Dessutom fick jag flera andra roliga mess med fråga om att ses. Just när det är helt tyst så känns det i den stunden som att man inte har några vänner. 

dsc_0092

Den här veckan händer det grejer!!!! Jag ska tävla mot bloggaren Gustav Johansson från Jävligt Gott.  Mer om det i ett eget inlägg. Lätt nervös men det ska samtidigt bli så otroligt roligt. Ni ska få se, läsa och höra om allt. 

Vegetariska bullar med rödbetssallad

Hemmagjorda kycklingburgare med mangodressing – Barnfavorit

Linguine med räkor och zucchini

Tacolasagne – Barnfavorit

glutenfri-julkavring-storfavoriten-infor-julen0

Kärlek på glutenfri julkavring som är så saftigt och så mycket juliga smaker. Dessutom proppat med rena nyttigheter som nyponskalsmjöl, mandelmjöl och bovetemjöl. Nyponskalsmjöl kan du hitta på välsorterade butiker eller i hälsokostbutiker. Hittar du inte så byt till mandelmjöl eller bovetemjöl. 

Trevlig Vecka Hörrni

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *