Pornstar Cocktail, favoritdrinken alla kategorier

porn star cocktail drink

Yup, jag har helt fastnat för Pornstar Cocktail, min version. Så sorry att jag tjatar om den men jag kan inte få nog av den. Ultimata kombon och så det där fluffet. Gick kanske lite till överdrift med fluff till den här drinken, om man nu kan överdriva fluff?

Igår gjorde jag den till mig och Jessica. Det var meningen att jag skulle fixa drink till henne enbart. Men sedan tog det någon vändning så att jag tog med mig alla ingredienser till henne, inbjuden på riktig baluns. Hon hade dukat upp ugnsbakad pumpa med äpple, miniköttbullar, pizzabitar, grönsaker med en WOW-dipp (receptet kommer på Nyhetsmorgon på söndag, missa inte det), osv. Bortskämd bortom ord. 

Tillbaka till drinken, Pornstar Cocktail: Att hitta passionsfruktsjuice (utan att den är uppblandad med annan frukt) är det svåraste med den här drinken. Allt annat är lätt. Just, ja, kom även ihåg att INTE skaka med isbitar för då blir det inget fluff. Lägg istället is i glasen och ställ in i kylen ett litet tag innan du gör drinken. Precis vid serveringen så kastar du ut isen och fyller glasen med drinken. Då kommer den vara kall. 

Så kommer ni ihåg hur ni gör den? Inte? Så, då, här kommer det alltså igen:

Pornstar Cocktail (2 drinkar)

isbitar

4 cl vanilljvodka

1 dl passionfruktsjuice

1/4 citron, juicen

1/4 äggvita

Mousserande, t ex Prosecco

1 passionsfrukt

Gör så här

Börja med att lägga i så många isbitar som möjligt i de två glasen, ställ gärna in i kylen med isen i glasen en stund innan servering av drinken.

Häll vodka, passionfruktsjuice, pressad citron och äggvita i en shaker. Skaka så att äggvitan skummar sig. Häll upp i glasen. De kan hända att du får fördela skummet jämnt i glasen. Toppa upp med mousserande. Dekorera med passionsfrukt. 

Trevlig helg och allt sådant där!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *