Sveriges första Meze Dinner Kit är här

Meze Sevan middag på 20 minuter

Sveriges första Meze Dinner Kit är här. Meze på 20 minuter. Nu kan du fixa till mellanösterns mest älskade rätter, Köfte och Shawarma chicken på 20 minuter.  Jag testade förra fredagen och det blev så mycket god mat.

Meze Sevan middag på 20 minuter

Plussa på med Myntayoghurt, paprikaröra, matyoghurt och Baba Ghannouge och ni kommer stanna vid bordet länge. Själv så dukade jag upp framför Game of Thrones och hade världens mysigaste helg. 

Meze Sevan middag på 20 minuter

Så här god blev Shawarma chicken, toppad med röror och brödet som tallrik. Brödet ingår inte utan det köper du till. Antar att det finns bland Sevans andra produkter. Så mättande också. Kändes som att man blev bjuden på restaurang nästan, av sig själv. Shawarma Chicken blev nog min favorit. Vet inte om det var för att det var den jag testade först. Det är mycket smak och crunch i den. Du kan såklart ta vanligt wrapbröd till rätten om du vill, eller utan bröd. 

Meze Sevan middag på 20 minuter

Köfte blev så här, också jättegod. Bulgur med rostade nudlar, inlagda gurkor och köftekrydda som du rör ner i köttfärsen. Lätt som bara den, mättande och mumsigt. En perfekt lösning till helgen om man inte känner för att stå och laga mat länge, men vill äta extra gott. 

Meze Sevan middag på 20 minuter

Linda

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *