Veckans Lördagsgodis – Lindor Pick & Mix – Ny smak

Lindor collection pick and mix Lindt

Överraskning utanför dörren när jag kom hem så trött en vanlig trist vardag. Både jag och barnen ökade humöret sådär 100 gånger om då vi öppnade locket. 

Lindor collection pick and mix Lindt

Lycka att öppna den här lådan med Lindorkulor. En kula av varje smak som finns i lösvikt här i Sverige nu. Ännu mer lycka när jag upptäckte att det finns en ny smak, APELSIN! Apelsinkulan påminner om jul och är mjuk i smaken.

Lindor collection pick and mix Lindt

Jag fick en fråga om vilken kula som är min favorit. Jag måste säga mer än en för jag kan inte välja mellan hasselnöt, kokos och den nya smaken apelsin. En annan favorit är karamell. Jag gillar alla kanske, nu när jag tänker efter. Om man bakar eller gör dessert så tycker jag att hasselnöt och kokos är väldigt tacksamma att använda. Testa t ex min kladdkaka med kokoskulor. Bjöd mina kollegor på den innan sommaren och en av mina kollegor sa nu i måndags att det var det bästa hon någonsin ätit. Lindorkulor i lösvikt finns nu på vissa Ica, Coop och Hemköp.  Kolla in Lindts FB sida för att hålla dig uppdaterad om nyheter, tävlingar, erbjudanden, recept osv.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *