Veckans Lördagsgodis – Testagram

Testagram

Nyhet på bloggen! I stort sett varje vecka så får jag nyheter skickade till mig., budade till dörren eller via event. Vissa är väldigt intresserade av nyheter och annat roligt och tycker, precis som mig, att det är roligt att se vad som är nytt på marknaden. Vissa är sådär måttligt intresserade av det, eller inte alls. För att göra det lättare och tydligare med spännande saker på marknaden så lägger jag upp det under rubrik ’Veckans Lördagsgodis’. Den här veckan har jag en hel del att visa eftersom jag tänkte starta upp det redan för två veckor sedan, så vi delar upp det på flera inlägg. Är ni redo?  Vi startar med Testagram – Augusti – Här ser ni helt enkelt vad den innehöll. 

Testagram

Gillade Risentas Proteinflingor med tranbär & chia lite extra. Testagram är verkligen en trevlig box. Det är alltid något gott, något nyttigt och någon nyhet med i boxen. En rolig prenumeration som inte gör någon besviken. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *