Veckans Lördagsgodis – Back to Work

Womsa Back to work box

Den perfekta boxen för jobbtider kom från Womsa som är en totalhärlig bloggportal med massa pepp. Knökfylld med  härliga må-bra-produkter som jag bara  måste dela med mig av. Det var Belvita Breakfast kex som jag har knaprat i mig i pauser på jobbet. Bra innehåll med massa fibrer. Toppenkex att ha med på utflykter med barnen också. Silvriga sugrör och Instagram-hashtag-kort, ja allt för fest, baby showers, kalas, mingel och mys hittar man på Linas Glädjeyra. Finns massa roliga Halloween produkter där som jag har spanat in. Så glad att jag hittat den butiken!

Womsa Back to work box

Så vad innehöll den mer. Jo, en härlig massageborste från Hannakaffepanna.se för att få upp blodcirkulationen. Den är tillverkad av naturligt gummi & trädslag från hållbara odlingar. Dessutom en hårolja med jojoba från Rapunzel.  Den doftar helt helt ljuvligt nytvättat och fruktigt med inslag av vanilj och krispiga gröna äpplen.

Womsa Back to work box

Tog även med mig Loka Crush med Apelsinsmak till jobbet för att fylla på vötskedepåerna med. Jag är inte förtjust i översöta drycker så den här är alldeles lagom, lätt smak av apelsin. Ekologiskt te från Clipper med hibiskus, lakritsrot, nypon, nässlor och ananas, så gott. 

Alltså såpass bra start på hösten!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *