Rökta räkor och plick plock

Rökta räkor plick plock

Rökta räkor, vanliga räkor, goda kex, aioli, vattenmelon, jordgubbar osv. Lite plick plock och mish mash, det är bland det festligaste, roligaste och bästa man kan göra om man vill få sina barn att testa och gilla nya saker. Annie lärde sig att älska röka räkor så här och nu har vi fått in Magda på banan också. 

Rökta räkor plick plock

Ställer man fram lite av varje så är det inte så att barnen behöver äta en hel rätt med något de inte tycker om. De kan äta en ynka räka och bli mätta på allt annat om de vill. De vågar testa en räka och hela sammanhanget är så mysigt att de kopplar ihop rökta räkor med att vi pratade om roliga saker, det var inte bråttom med något, man plockar och äter det man vill. Annie övade på att skala och det gick riktigt bra. Innan har jag skalat allt och det blir en del. Det här gör vi om mycket snart. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *