Jessica Frej och den bästa köttfärssåsen

God Morgon!

Har spenderat morgonen med att titta på Nyhetsmorgon och en av mina allra närmsta vänner Jessica Frej. Hon lagar ’En söndagsmiddag i tre akter’. Det blir världens härligaste köttfärssås som puttrat ihop sig mustigt i flera timmar, en grönkålssallad med nötter och granatäppelkärnor och en fräsch avslutning med en citrussorbet. Missade ni så gå in på TV4 Play för ni får massa bra tips.

En av alla bra grejer med Jessica är hennes hela inställning till middagar: Det ska vara generöst, man behöver inte göra allt från scratch, alltid trerätters, socialt och roligt.  Varje gång jag ätit middag hos henne vardag som helg så är det så också. Men det kan vara köpt glass med bär till efterrätt. Bättre att umgås och äta gott än att vända ut och in på dig själv. Följer man Jessicas små tips som hon ger under Nyhetsmorgon idag så fixar man både att laga något i middagen från scratch såväl som att piffa till allt och genvägar som gör att du är pigg, glad och social då middagen börjar. 

en-redig-kottfarssas0 

Min favvo-koka-länge köttfärssås är Världens bästa köttfärssås . Den är en storfavorit hemma hos oss och den kan du med fördel småkoka åtminstone en timma, gärna två. Den är galet god. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *