Veckomenyn och Melerade chokladkolasnittar

varmande-paprikasoppa0

Ny vecka väntar. Mästerkocken drar till Gävle och tunga utmaningar väntar. Tills dess och resten av veckan ät nyttigt och sunt och njut av maten. Testa ny look för veckomenyn med att lägga ut bilderna var för sig istället för som ett collage. Vad tycker ni blir bäst, så här eller som förut i kategori Veckomeny? Mitt första förslag, är som alltid en vegetarisk rätt. Den här veckan: Värmande paprikasoppa, knökfylld med nyttigheter och krämigt mättande. 

notpanerad-kyckling-med-mangosalsa-mmmmmums0

Nötpanerad kyckling med mangosalsa kanske?  Det här är en favorit. Salsan till matchar det knapriga nöt- och parmesantäcket helt gudomligt. 

Skaldjurspaj

Godaste skaldjurspajen som går fort att fixa dessutom. Massa smak av curry, räkor, västerbottenost osv. 

riktig-rejal-helggryta-kreolsk-gryta0

Jag är riktigt svag för kreolsk gryta. Gillar de salta oliverna, syrliga syltlökar och smörgåsgurka, god korv och fläskfilé och allt det andra. 

Melerade chokladkolasnittar

Kanske lite melerade Chokladkolasnittar, bara för att…Dessa är även hur bra som helst att ta med på vinterpicknick och doppa i lite varm choklad. Receptet kom jag på då jag skulle göra småkakor med en twist på uppdrag av Kungsörnen. Blev så goda och är så lätta att göra. Nu väntar en vecka där jag ärligt har lite dålig koll på vad som händer. Det enda jag vet är att jag har massor med fix att bocka av, jo en resa att planer har jag också. Måste verkligen sätt mig ner med kalender och styra upp lite. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *