Varm ljus Sangria

varm-vit-sangria0 

Varm ljus Sangria med en lätt smak av kanel, konjak och apelsin. Det var förra julens favoritdrink och bilderna är från förra julen. Där ser ni granen i bakgrunden. Där ser ni granen i bakgrunden precis nyinstallerad minsann! Barnen vill gärna ha en gran, jag vill också, men tröttnar fort på granen då den börjar tokbarra. Många har plastgran nu, men jag vill verkligen ha en äkta eller ingen alls. Nu, bara hopp iväg och gör lite varm vit sangria, hämta en bra bok eller börja titta på någon ny fantastisk serie. Mys!

alska-varm-vit-sangria1

 
Du behöver (8 pers)
1 flaska torrt vitt vin (ta en rätt billig flaska)
1 dl konjak
2 kanelstänger
1 dl råsocker

1 apelsin

Gör så här
Häll vin och konjak i en kastrull. Lägg i kanelstänger. Värm allt. Men det får inte koka. I med råsockret och rör runt tills det har smält. Skär skivor av apelsinen och lägg i kastrullen. Servera!

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *