Jul hos ICA

ICA Jul

Visningen av julens godbitar skedde redan tidigt i höstas, men det kändes alldeles för tidigt att då lägga ut julbilder. Men nu! Det fanns så mycket fint och jag ville ha det mesta. Blir alltid så förvånad över hur mitt i prick de alltid är med trender, ICA har grym koll. Men de gör också massor med undersökningar. Bered er på bildbomb!

DSC_0013

Koppar och mässing är stort generellt och specifikt i jul. Jag fastnade för ekollonen till julgranen. Så skimrande.

jul ica koppar mässing

Metallictrenden fanns i väldigt mycket, allt från ljushållare till pepparkaksformar, salt- och pepparkar  till diskborstar.

DSC_0042

Metallictrenden syns även i skimrande julstjärnorna. 

DSC_0028

Massor med kuddar med djurmotiv och skogsmotiv av alla slag. Se t ex första bilden med varg och björkmotiv.  Så fina

DSC_0041

Litet fågelmathus, på min vill-ha-lista. Så sött att man vill flytta in själv. 

På matsidan kommer ekologisk limpa och vallmotoast, adventsskinka som är liten, så bra idé! Lingonglögg och mandelmjöl blev mina favoriter. 

DSC_0070

Julmat ICA

ICAs julvisning innebär alltid årets första jultallrik med julmat. Lite underligt sådär i början av hösten, men väldigt mysigt. Dessutom massa inspiration till roliga saker att göra till jul. Det bjöds på julkryddadekycklingköttbullar, ekologisk lax, julskinksmackor med cheddarspread och fikon och grönkålscréme, bland annat. Till efterrätt en helt galet god kladdkaka med ingefära och kokos. Alla recept ska finnas på ICAs sida nu. 

DSC_0020

DSC_0063

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.