Veckomenyn och de perfekta saffransbullarna

Veckomeny

Nå, har det varit en bra helg? Min helg var fin på många sätt. Jag och Magda var på teater, jag och Annie var på hennes första klassfest och däremellan har jag haft middag hos mig i fredags och ätit massa skaldjur i lördags. Så, i veckan då. Jo, jag träffar fantastiska Jennie Walldén på ett event och hoppas på att få laga lite mat med henne. Sedan blir det till att baka saffransbullar, pepparkakor och ladda inför första advent såklart. Vi kommer till helgen sova hos min vän med barn, vilket alltid är garanterat roligt, mysigt och livat värre med fyra barn. Vad gör ni? Vassego, mina tips på maträtter till veckan:

Shakshuka

Jordärtskockssoppa med räktopping 

Kyckling med krämig röd pestosås

Pannbiffar

Lussekatter lussebullar saffran saffransbullar

Blir det saffransbullar till veckan eller helgen. Absolut för oss. Vi har inte bakat dem än, men nu i veckan ska vi baka så mjölet ryker. Om ni klickar på länken Saffransbullar så får ni dessutom flera supertips för hur man får saffransbullarna att smaka så mycket saffran som möjligt, hur man ska få dem saftiga och smakrika på alla sätt. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *