Vem bestämmer?

Sophie Augot och Pär Andersson i Vem bestämmer? Urpremiär 8 maj i Dansstudion.

Roligaste, mysigaste teatern/dansföreställningen för små barn, här och nu, måste vara Vem bestämmer som är en teater/dansföreställning byggd på illustratören Stina Wirséns barnbok med samma namn. Den tar upp hur man bråkar, blir sams, trots och massa skratt och mys tillsammans. Alltså, vissa av småttingarna kände nog igen sig väldigt mycket, och vi föräldrar också. Vi bokade biljetterna redan i juni faktiskt. De tar rätt många föreställningar men de tar inte in så många till varje, vilket är så skönt. Inge behöver slåss om bra platser. 

12282997_10206238695740295_850576567_n (2)

Vi åt lunch och fikade på Kulturhuset innan med småttingarna. Det var jag med Magda och mina vänner med sina döttrar Emilia och Molly. När väl blygheten hade släppt så hade de så roligt tillsammans. 

DSC_0829

Hållbart tänk i restaurangen och barnen åt ekologiska pannkakor. Jag tog en jordärtskockssoppa med räkor som hur god som helst. Måste laga lite soppa i veckan. 

Jordärtskockssoppa

Föreställningen varade i ca 30 minuter. Alldeles lagom långt för småttingar. De skrattade så de kiknade under hela föreställningen. Efter föreställningen fick de ta kort med skådespelarna/dansarna. 

Vem bestämmer

Översta bilden lånad av Kulturhuset Stadsteatern

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *