Veckomeny och Nana Ice cream

Veckomenyn

Oh la la, ny vecka! Tja, ni vet ju vad jag kommer skriva, det som jag alltid skriver: att jag har massor att göra. Det har jag, men den här veckan känns så positiv. Förra veckan avslutades med att en kraschad vänskap kom på banan igen. Jag och min vän pratade i timmar en kväll och vi löste det! Det gjorde mig oerhört lycklig. Vi har haft en konflikt under flera veckor som bara blivit värre och värre. Jag har varit arg, besviken och ledsen. Ibland är det bara så bra att strunta i att vara dumstolt och istället fokusera på vänskapen. Det gjorde vi nu båda. Så den här veckan känns det som att allt man tar i kommer bli till guld. Vi får se om det stämmer. 

Fuskotto – Risotto, men på matvete

Godaste Fisksoppan

Pasta med salsicca och fattigmansparmesan

Halloumipanerade kycklingspett med tomat- och äppelsalsa

nana-ice-cream0

Vill ni ha tips på en alla tiders dessert som B A R A är nyttig? Nå, då gör ni Nana Ice cream – sådär världens godaste glass med få ingredienser och inga onyttigheter. Bara att sleva i sig alltså. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *