En ny fantastisk vecka

Soluppgång

God Morgon! Solen gick upp på ett magiskt sätt över havet igår morse. Vilken lyx att få äta frukost på det här sättet. Helgen har varit underbar på alla sätt. Vi åkte i fredags och kommer hem nu på morgonen till Sverige. Nu när vi kommer in till Sverige så ser det lite mer grått ut, men vad gör det när hela helgen varit så rolig. 

DSC_0433

Vi har ätit goda frukostar på Viking Lines Gabriella. Gillar den finska touchen med mycket grovt bröd, gröt osv. Det har varit lite si och så med uppkopplingen på båten och därför har jag inte kunnat lägga in inlägg som tänkt. Så veckomenyn och allt från Lakritsfestivalen kommer under dagen. Den som väntar på något gott…Ha en fantastisk vecka!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *