Äppelprosecco och Ricottadipp

Tänkte jag skulle ge er ett av mina favorittips på höstig drink och ricottadipp, när det är så här mitt i veckan. Favoritkombo på repris. Har ni en bra vecka. Jag har känt mig allmänt rörig den här veckan. Ligger efter med så mycket, vill hinna så mycket och samtidigt har jag varit så så trött den här veckan. Verkligen dags att boosta upp sig med lite vitaminer nu. 

Du behöver
1,5 cl Calvados
1,5 cl koncentrerad Äppeljuice
Chamapagne/mousserande (t ex prosecco)
 
Gör så här
Ställ in drinkglas i kylen en stund innan. Förvara även Champagnen/mousserande vinet där så det är riktigt kallt då du använder den. Häll i äppeljuice och calvados i ett kylt glas och toppa upp med bubbel. Rör runt lite lätt med en lång smal sked, eller drinkpinne för att calvados och juice ska blanda sig med bubblet.

aperol-spritz-och-tomat-och-ricottadipp1

Min absoluta favoritförrrätt, Ricotta med tomater, kapris och olivolja. Gudomligt gott. Ta något gott bröd till eller goda kex. Världens lyx i miniformat. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *