En present…Summerbird och Fudge

Edblad

Min tur att ge bort något till en person som alltid överöser mig med kärlek, de finaste presenterna och en djup vänskap. Min vän Margita i Schweiz har varit min vän i sådär 15 år nu. Fast vi bor i olika länder så hörs vi nästan varje vecka. Vi brukar prata på Face time. Vi tar ett glas vin och så sitter vi på Face Time i någon timma och pratar. Det blir nästan som att gå ut och ta ett glas vin och prata. Hon skickar ofta presenter till mig och barnen som ger en sådan guldkantad touch på vardagen. Tänkte att jag skulle överraska henne, hennes man och barn med lite lyx tillbaka. Hon ska få ett armband från Edblad, barnen pyssel från Panduro och godis.

Summerbird

såklart vill jag även visa en schweizare att vi här uppe i norr har choklad och godis av högst kvalitet, minst lika bra som deras (kanske lite bättre till och med) Så nu ska hon introduceras till danska lyxmärket Summerbird. Jag är ju helt kär i Summerbird sedan länge. Köpte deras bästsäljare:   Lemon (spanska mandlar i vit choklad, citron och kamomill), Coffee Lovers (Piemonte hasselnötter, Amber choklad, pralin och kaffe) och deras prisbelönta Amber chokladkaka som är helt magisk. Det är en karamelliserad vit choklad som smakar lite som Creme brulee. Den fick Chocolate Awards 2015, European Gold. Dessutom Annie D:s Scottish Confectionary Margarita Fudge.  Godaste fudgen någonsin. Den smakar som en kolaaktig variant av en Margarita, totalt utsökt. 

Linda

2 kommentarer

  1. Hej,
    Vart hittar man dessa godsaker i Stockholm? Ska på bröllop i Stockholm i helgen och detta hade varit perfekt både till brudpar och barnvakt.
    Mvh Helen

    • Hej

      Du kan hitta Summerbird på t ex Tehuset Javas butiker (Odenplan och Östermalm). Även Illums Bolighus vid Kungsträdgården har Summerbird. Titta upp Annie D.s fudge på hennes hemsida om du vill se vara man kan köpa den. Allt Gott/Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *