I helgen blir det korvpicknick i skogen

Lithells äppelspånsrökt korv

Det här är vad vi ska göra i helgen. Vi har lagt oss i startgroparna för att imorgon – lördag – gå ut på långpicknick med varm korv i skogen. Kanske hittar vi lite svamp också. Jag är kassast i världen på att se svamp även om den är precis framför näsan, men vem vet, imorgon kanske är dagen då det händer. Om ni inte har en matttermos så rekommenderar jag varmt att skaffa en mattermos och lägga ner Lithells nyhet: Äppelspånsrökt varmkorv. Lägg helt enkelt ner så många korvar du tror kommer gå åt ner i  mattermosen och häll över kokhett vatten. Sätt på locket och ut i skogen med alla tillbehör. Hur gott som helst att fiska upp varmkorvar och stoppa ner i bröden. Lithells äppelspånsrökta varmkorv är tillverkad av svenskt kött och har rökts extra länge med äppelspån. Vi har tjuvtestat den och den är lätt rökig i smaken och passar verkligen både stora och små. Vad ska ni göra i helgen?

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *