Zack Sju år

DSC_0286

Bästa lilla Zack blev i veckan hela sju år så vi åkte över med present igår på dagen. Som vanligt vacker tårta och masa goda kakor. Zack hade haft ett kalas på Miniontema och Rose-Marie hade fixat allt möjligt roligt som såg ut som Minioner. 

DSC_0300

DSC_0280

Barnen lekte som vanligt fint och Magda och Annie tycker det är så roligt att komma till någon annan med helt andra leksaker. 

DSC_0287

De fick ta med sig varsin heliumfylld ballong hem. Magda var lite orolig att den skulle lyfta med henne och flyga bort, så jag fick hålla henne hårt i handen så att ballongen inte skulle flyga iväg med henne. Annie, hon är mer än stolt över att ha tappat sju tänder nu och vill gärna visa gluggarna. 

PicMonkey Collage

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *