Blöta intervaller och Varm gryta

DSC_0303

Disciplin är ordet. Det öste ner när Jessica och jag gick till Nacka IP för att köra lite intervaller som träning inför Tjurruset. Det fortsatte att ösa ner medan vi sprang första sträckan och andra och tredje. Ja, det var blöta sträckor, men vi gav verkligen allt fast vi var helt slut och genomblöta. Vi bestämde att vi skulle träna intervaller för några dagar sedan och båda var vi nära att ringa den andra idag och ställa in, men nu körde vi istället och det kändes så bra att klara det både mentalt och fysiskt. 

DSC_0315

Och sedan, bästa tänkbara belöningen, middag hos Jessica i myskläder (det är därför vi inte syns i bild här). Drömgrannen. Medan jag duschade hemma fick jag mess från Jessica att det var No dress-code och att hon hade myskläder, så jag tog på mig ett par pyjamasbyxor och munktröja och gled över till henne. Så gott och så mysigt. Jessica hade gjort en ta-om-tre-gånger-rätt (och-vilja-slicka-tallriken-efterkänsla). Det var potatisklyftor och kyckling i krämigt len sås med dijon, vin, lök, vitlök, grädde, soltorkade tomater, färska örter och lyxsöndag med ett glas Barolo.  Ja, och sen pratade vi bort kvällen som vi brukar göra. Drömgrannen. 

Linda

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *