Veckomeny och Knäckig Äppelpaj

Veckomeny

God Morgon, God morgon! En perfekt helg efter en rätt jobbig vecka. Men nu känns det som att jag tar nya tag efter en härligt rolig fredag med AW på Urban Deli på Sveavägen, att ha tvättat fönster, samlat ihop massa kläder till insamling för flyktingarna, samlat ihop kläder till min kollega som har en dotter som är snäppet under Magda i ålder, varit på barnkalas med barnen, kört intervaller med min vän Jessica i ösregn och ätit en god middag med massa prat om högt och lågt hemma hos Jessica. Här kommer då veckans godingar, vassego!

Värmande Paprikasoppa

Fisknuggets med citronmajonäs

Korvstroganoff på nytt sätt

Gryta med kyckling och katrinplommon

knäckig äppelpaj

Till helgen en knäckig äppelpaj med råkräm kanske? Fantastiskt gott. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *