Nya skrivbord från IKEA till barnen

DSC_0026   DSC_0029

Lagom till skolstart och en ny era med läxor så har jag köpt nya skrivbord från IKEA till barnen. Det är skrivbordet Micke, två olika versioner som jag har ställt ihop till ett långt med plats för två. Barnen delar rum så allt måste in i dubbel upplaga. Jag gjorde en speciallösning där jag köpte till en lös hurts med lådor och satte in dem istället för den ’dörr’ som fanns till Mickeskrivbordet. Så nöjd! Varsin ny stol fick de också. De har haft sitt lilla favoritbord så länge, men är för stora att sitta vid ett så litet bord.  

Ps. Ser ni den höga växten? Det är en avokadokärna som Annie satte på dagis för 2½ år sedan. Vi hoppas att vi kan skörda lite avokado någon gång från den. 

Linda

3 kommentarer

  1. så roligt, jag gjorde precis likadant för en månad sen då vi gjorde om ungarnas rum. Alltså samma lösning, Dem var ju på erbjudande. så sjukt bra! Vi är jätte nöjda och barnen med.

    Visste inte att du hade lämnat Loppi, såg det nu då jag klickade in. Kul med egen sida!
    Krams

  2. Hejsan. Nyfiken på din skrivbordslösning. Har också 2 tjejer som delar rum och behöver skrivbord. Är det dom två minsta micke skrivborden och mickehurtsen som du bara ställt bredvid varandra? Perfekt med hurtsen som delar av lite, så inte lillasyster kommer för nära 🙂

    • Hej! Nja, gjorde en speciallösning. Det ena är det minsta Mickeskrivbordet. Det andra är Mickeskrivbord med en hurts som sitter ihop med skrivbordet. Dock så var det en dörr till den ’hurtsen’. Jag ville ha utdragbara lådor. Så köpte en fristående hurts och tog bara bort lådorna på den och dörren på Mickeskrivbordet med hurts. Lite dyrare men riktigt nöjd med den lösningen. Det funkar så bra! Lagom avstånd mellan dem nu också:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *