Veckomenyn och Äppelkaka med kardemumma, kanel och kolasås

Veckomeny

Tadaam, veckans meny med några favoriter. Vi har badat hela helgen, varit ute från morgon till sen eftermiddag. Så otroligt skönt att få tanka in sol och  luft, ladda till höst och långa arbets-, skol- och förskoledagar. Imorgon börjar min Annie i första klass, så otroligt. Egentligen kan jag inte vara med henne eftersom jag är mentor för en etta som börjar imorgon exakt samma tid kl. 9.00 som Annie. Men tack vare underbart snälla kollega som tar min klass så kan jag vara med Annie vid själva ceremonin med ballonguppsläpp och tal. Jag trodde alla ettor hade som någon slags ceremoni, men jag har hört att flera inte verkar ha något speciellt alls utan de bara börjar som en helt vanlig skoldag. Jag fick så mycket input på mitt inlägg om Magdas eksem här och på FB och ska skriva lite om det under veckan, många tankar. Tack alla för bra och värdefulla tips. Nu till lite matnyttigt:

Halloumisallad i all sin goda enkelhet

Kycklingwraps med godaste ajvarröran

Fisknuggets med citronmajo

Biffar med fetaost och spaghetti insvept i godaste tomatsåsen

Till helgen rekommenderar jag denna äppelkaka med kokos, kanel, kardemumma och kolasås. Den kan jag drömma om. 

Härlig vecka på er och glöm inte att försöka hålla kvar sommarledighetslugnet ni som har gått tillbaka till jobb och vardag (påminner mig själv för fullt att inte komma in i någon stress). 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *