Schweizerdalen på Dalarö – Badtips

Schweizerdalen Dalarö

Schweizerdalen på Dalarö, ibland omnämnt som Schweizerbadet, så vackert och ett av våra absoluta favoritbad. Har aldrig varit på ett så långgrunt bad. Otroligt långgrunt och dunmjuk sand. Här kan man verkligen vara en hel dag. Vi lade ut picknickfilt i sanden, men det finns även gräs. Det finns en stor betalparkering, kiosk som har öppet några timmar och bajamajor. 

Naturligtvis en god picknicksallad. Den här gången en Exotisk kycklingsallad med dressing på Sweet chili och lime, ett ICA recept som jag verkligen rekommenderar. I vår sallad hade vi lite mer dock: svarta oliver, pinjekärnor, avokado, färdig sommarmixsallad, kyckling, mango och papaya. Lite extra limejuice i dressingen. 

DSC_0070

Magda

Schweizerdalen

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *