Inredning med Essent’ials papperspåsar

Essentials

Nu från eksem till något mycket roligare. Tänkte visa, medan vi är och badar, vad jag har pysslat med i tid och otid de senaste månaderna. Inredning. En del av den processen har varit att hitta krukor till blommorna som ser ut som papperspåsar. Så galet snyggt. Jag har redan två vita av italienska Essent’ials cellulosapåsar som går att tvätta i 30 grader och nu har jag beställt den stora bruna till min palm och en till vit. Jag har helt snöat in på att använda dem till mina krukor, men man kan använda dem till allt möjligt: brödkorg, tvättkorg (den största) och alla annan sorters förvaring. Jag köpte mina från White Style och de levererades snabbt med några gulliga rader dessutom. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *