Veckomenyn och Knäckig rabarberpaj

Veckomeny

Såja, nu äntligen börjar saker lugna ner sig. Jag har haft en otroligt intensiv period, verkligen på gränsen, speciellt då både Annie och Magda blev sjuka mitt i allt med halsfluss och öroninflammation och jag inte kunde vara hemma med dem p g a betygs- och Nationella Provtider. I lördags skulle jag har gått på en Hawaiifest som jag hade sett fram emot. Men då jag och tjejerna kom hem efter vårat event på lördagen på Naturhistoriska så hade jag otrolig huvudvärk och mådde illa och frös. Kom ingenstans. Tror det var efterdyningarna av stressen. Så jag kröp under en filt i soffan och tittade på de tre sista avsnitten av Marco Polo på Netflix. Alltså det var så spännande och otäckt att jag i vissa sekvenser satt och höll för händerna för ögonen, vågade knappt titta. Den är inte direkt för barn. Så som den slutade så bör det ju fortsätta, komma en till säsong?

Ceasarsallad på räkor – Otroligt bra kombo

Falafel med myntatsatsiki och tomatsallad – Sådär i vardagssammanhang baserat på falafelmix eller på paket, Finns massa bra alternativ

Varmrökt lax med parmesanströssel och örtsås – En av min all-time-favourites

Korvstroganoff – Snyggare!

Rabarberpaj knäckig

Har du inte testat den här knäckiga rabarberpajen, så bara gör det. Så underbar. Kom ihåg att inte stressa er in i semestertiderna nu bara, inte värt det. Kramar och ha en fin vecka.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *