Ceasarsallad på räkor

Räkor och ceasarsallad, Kanonkombo. Bara så ni vet. Jag gjorde en snabbvariant på dressingen, men du kan även göra en smalvariant med youghurt som bas, Smalare Ceasardressing. Jag hade i min räkceasarsallad: romansallad, avocado, tomater, räkor, rostat bröd i minitrianglar, dressing och hyvlad parmesan.
Då du har bråttom

1 dl färdig majonäs
2 sardeller (fint hackade)
1 tsk citronsaft
1 tsk dijonsenap
1 vitlöksklyfta (pressad)
3 msk finriven parmesan
salt, peppar
Ha en så fin vecka!

Linda

0 kommentarer

  1. Hej! 🙂 Jag håller precis på att läsa The primal blueprint skriven av Mark Sisson. Allt som står där är så väldigt logiskt men ändå får man ett uppvaknande. Du verkar hälsomedveten och jag tror att du verkligen skulle gilla boken om du inte redan läst den!

    Ville bara dela med mig. Om alla skulle veta det som står i den boken skulle vi slippa många sjukdomar relaterade till vad vi äter och hur vi lever allmänt. Boken tar upp LCHF delvis, men berättar så mycket mer om val som gör stor skillnad på vår hälsa men som vi vanligtvis inte vet om!

    Sen ville jag bara säga att jag läst din blogg sedan alltid och jag älskar dina recept och alla härliga bilder. Har du tid över, och lust, så läs boken och om du gillar budskapet dela med dig till dina läsare som jag delade med mig till dig! 🙂 vi lär oss så mkt felaktigt om mat och hälsa av media och politiker.

    Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *