High Tech Grillning från OBH Nordica

OBH Nordica Foodsealer sous vide Artic knife

Det kom ett helt otroligt bud i fredags kväll! Jag ska få testa en OBH Nordicas Sous Vide Cooker, en Food Sealer och deras Artic Chef’s Knife. Det här är sättet fina restauranger tillagar kött och grönsaker för att få det alldeles alldeles perfekt och mört. Förra året smakade jag fläskfilé som Jennie Walldén tillagat med OBH Nordicas Sous Vide. Det var bland det godaste jag någonsin smakat, som att äta på restaurang. Med en Sous Vide tillagas köttet till en helt perfekt temperatur och sedan vänder du det på grillen bara för att få ytan. Bästa grillsommaren någonsin väntar!

DSC_0293

 

Titta vilket praktexemplar till kniv som kom med i budet. Det är OBH Nordicas Chef’s Knife 20 cm som blivit utsedd till Bäst i test.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *