Slush – The Healthy Way

Hallon persika slush

Den här slushen gör jag ofta till barnen och mig. Den är så otroligt läskande och full av smak. Söt blir den av de inlagda persikorna. Sådär lagom söt. Nu är det bums tillbaka till rättningshögen av Nationella prov, never ending story. I morse då jag kom till jobbet så låg det en stor hög med prov på mitt skrivbord. Jag hade glömt att jag i ett svagt ögonblick erbjudit mig att rätta lite extra. In i väggen mycket nu för alla lärare, men snart sommarlov.

 

Hallonslush för (4 pers)

1 ask á 250 g frysta hallon

1 burk persikor i lag (låt stå i kylen innan så de blir kalla)

Gör så här:

Häll över lagen från persikorna i ett glas. Spara! Mixa frysta hallonen med persikorna med mixerstav till en jämn smet. Späd ut med lagen tills du får en lagom konsistens på slushen. Jag använder nästan hela lagen.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *