Veckomenyn – Tadaaam

veckomeny

 

Vad tycker ni om den nya sidan? Jag är så nyfiken på vad ni tycker. Har ni en bra vecka framför er? Jag har faktiskt inte koll riktigt på allt som händer i veckan. Vet att jag ska träffa vänner på fredag och äta ute och till helgen åker jag och tjejerna till Småland. Annars ska jag bara försöka komma ifatt med ditt och datt. Jag har något att berätta för er, men vi tar det i veckan.

Kikärtsgryta som är gudagod

Fisknuggets, barnens storfavorit

Fantastiska korvgrytan, så helt sant

Wrap med Kalkon och Chimichurri, kanske blir det inte godare än så här

solrossnittar

Dessa solrossnittar är helt magiska, testa, går inte att motstå alls. Ha en helt helt underbar vecka och gör något bara för dig, som att se på en serie, ta ett bad, börja läsa en bok, gå på bio själv eller något annat.

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *