Veckomenyn och Tårta

veckomeny

Hallååå, är ni redo för veckan? Om inte så vassego lite goda recept. Alla med smaka-gott-garanti faktiskt. Hur har helgen varit? Min har då innehållit allt: trotsig unge, övertidig morgonstart på barnen (kl 5), men också en löptur i skogen. Jag har varit så rädd att jag aldrig mer skulle kunna springa efter min artrosoperation av stortån. Det har tagit tid att få på sig en vanlig sko och det gör ont varje dag när jag stått en hel dag på foten. Men det gick att springa och känslan var helt obeskrivlig, började nästa gråta av lycka. Veckan som kommer, ärligt har lite dålig koll på den, förutom att det är ledig dag fredag. Tack för att ni kikar in här, så tacksam och glad över era besök. Jag tänkte tävla ut tårtbud till er ikväll. Titta in lite senare så kan DU vinna en tårta som levereras hem till din dörr.

Sallad med mango, feta och bönor – Fräsch powersallad

Lax med asiatisk touch av citrongräs och lime – Ser komplicerad ut men är så lätt och kan förberedas dagen innan

Wokad Kyckling med broccoli, cashewnötter och nudlar – Supermums på den!

Bästa Köttfärssåsen – Så himlans god.

arla 100 år

Det kom ett bud för 20 minuter sedan från Arla som firar 100 år. Har tjuvsmakat lite GALET GOD. Nu tar vi med den och åker på kalas. Längtar efter en stor bit av den här tårtan. Du kan också vinna en tårta som budas hem till dig, vad sägs om det? Ikväll startar tävlingen:-)

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.