Dundersuccé. Ni bara måste prova det här, gick totalt hem hos mina barn. Förutom salladsbladet, som Magda inte lät sig luras av att det var nedstoppat. Dessa wraps passar utmärkt som utflyktsmat eller mellis också. Man kan förbereda röran dagen innan och vid mellis bara slänga in i en wrap på nolltid.
Vi fick dessa wraps på Ulrika Davidssons lansering av hennes senaste bok Hälsosam familj på 30 dagar. I boken finns det här receptet. Jag tog dock små wraps, så de skulle bli lagom till barnen, de minsta jag kunde hitta. Tar man små wrapsbröd så blir det väldigt många. Runt 12 st.
4 pers
Tortillabröd
1 färdiggrillad kyckling
1 dl gräddfil
½ dl majonäs
½ dl ajvar relish (jag tog den milda varianten)
salt, svartpeppar
salladsblad
1 röd paprika
bladpersilja
1. Riv av aluminiumfolieark, till så många wraps du kommer göra. Lägg tortilla bröden på varsitt ark.
2. Bena ur kycklingen och fördela i mindre bitar
3. Lägg kycklingen i bunke och blanda ner gräddfil, majonäs, ajvar, salt, peppar. Rör runt.
4. Lägg en klick av blandningen på varje bröd.
5. Lägg på sallad, paprika och dekorera med lite bladpersilja.
6. Rulla ihop och stäng om med folien
Ser verkligen gott ut!