Food n’ Lifestyle – Mingel, Mat och Massa skratt

DSC_0034
LoppiEvent är ALLTID ALLTID riktiga energipiller. Nu var det dags för mitt favoritevent dessutom Food n’ Lifestyle! I Birkas lounge var det var mat på alla möjliga sätt: Smoothies, de maffigaste bakverken, ny glass på marknaden, godis med vitaminer, supermat som maxar din hälsa och snygga kökstillbehör som gör arbetet åt dig och som alltid en massa humor och glädje.
LOPPI EVENT
I väntan på att det ska kicka igång med Nina Hermansen som roligaste konferenciern. Vi bloggare sitter och chit chattar om allt möjligt. Vi har ju nu lärt känna varandra rätt bra.
PicMonkey Collage
Caroline Ahlqvist som vann Hela Sverige bakar bjöd på underbara passionsfruktsbiskvier (miniversionen), mumsig choklad- och lakritskaka. Min bloggkollega på Loppi dessutom.
Oscar Jöback
Oscar Jöback pratade så mycket om hur viktigt det är att röra på sig för att må bra. Han gav mig en miljon tankeställare. Det mentala är stakt ihopbundet med träning, något jag verkligen tror på. Önskar så att jag hade råd att ha honom som personlig tränare.
OBH Nordica Twister
Vi fick se OBH Nordicas Smoothie Twister in action. Du bara slänger i allt till din smoothie, sätter på den, mixar och klart. Bara att vända och sätta på locket…and off you go! Skulle passa mina hektiska mornar där jag alltid tar med mig frukosten i handen och äter efter att jag lämnat på dagis på väg till bussen
OBH Nordica
Crème de la Crème av köksmaskinerna är OBH Nordicas Hercules. Blev grymt fascinerad av den på eventet. Den har en kraftfull motor på 1200w så den klarar stora bröd- och bulldegar. Den har också automatiskt lyft av mixerhuvudet. Tänk att få ha en sådan här juvel i köket!
Jordgubbscheesecake
Med en sådan här goding till maskin i köket skulle jag direkt göra min absoluta favorit: Jordgubbscheesecake – en massa färska jordgubbar, passionsfrukt och en härligt god botten. Den ställs in i frysen några timmar innan och blir sådär glassig i konsistensen. Den är en hit! Perfekt dessutom att motorn på OBH Nordicas Hercules är rätt tyst för jag bakar mest då barnen sover.
supernature
Vi fick en mycket intressant presentation om supermat av John Opsahl från Supernature som verkligen lever som han lär, mycket vältränad och kunnig. Nu ska jag verkligen göra smoothies med lite powerpulver som deras Purely greens som är en mix på spirulina och olika supernyttiga grässorter – smakade dessutom gott blandat med äpplejuice.
Loppi event SIA youghurtglass
Fick även smaka på SIAs nya glass: Youghurtglass. Här mangoglassen som var så god att jag tog tre bägare. Men, inget problem, helt utan fett är den och bara naturliga smakämnen. Finns även med blåbärs- och jordgubbssmak.
Tack Loppi för bästa vårpeppen!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *