4års Baluns

DSC_0132
Kalas för Leah 4 år i helgen! Sötaste Leah hade ett fjärilstema i år. Vi var inbjudna tillsammans med familj och vänner, inte på själva kalasdagen. Så det var alldeles lagom med barn och stoj faktiskt. Barnen lekte massor i Leahs och Zacks rum.
DSC_0098
Rose-Marie hade som vanligt bakat helt fantastiskt gott och fint: det var en gudomligt frasig marängtårta med grädde och bär emellan, jordgubbskakor, fjärilsklubbor och fjärilscupcakes. Då vi gick fick barnen varsitt paket med olikfärgade kakor, inuti var det ett hål och en liten skattgömma med jelly beans, uppskattat! Recept på allt hittar ni garanterat på hennes blogg.
DSC_0122
Magda, som inte har stopp i sötkanalerna, proppade i sig två fjärilscupcakes och en hel del annat av allt det goda. Allt var verkligen så oemotståndligt gott, min favorit blev nog jordgubbskakorna.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *