Norrländska Västerbottenkex

DSC_0004
Västerbottensnacks som är jättegoda till fördrinken. Ni hittar alla mina drinkrecept i högermarginalen under kategori ’Drinkar’. De är lite salta, rätt smakrika och gott knapriga. Det är så enkelt att man knappt tror det är sant. Använd ett bra tunnbröd bara. Jag använde Dahlbergs handbakade från Piteå. Kan ni hitta något liknande i affären så kanon.
Du behöver
Tunnbröd (helst handbakat, kika runt i affären)
Västerbottenost
Gör så här
Sätt ugnen på 200 C
Riv rikligt med Västerbottenost. Lägg ut tunnbräd på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Strössla över osten. In i ugnen några minuter så att osten smälter helt. Passa så att det inte bränns. Ta ut, låt svalna lite, bryt i bitar, servera.
Aperol Spritz
Superfin helg på er! Själv ska jag ut på stan och ta en drink med vänner, ser fram emot det! Är ni på hemmaplan så kika in under kategori ’Drinkar’ så hittar ni en massa förslag. Fin helg på er!!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *