Check på barnrummet!

DSC_0007Har funderat i flera månader nu hur jag skulle göra om Annies rum till ett rum där de båda får plats, att sova, med kläder och leksaker. Magda har sovit i min säng (och jag har inte sovit ok på flera månader), hon har haft böcker och leksaker i vardagsrummet och det har bara känts kaotiskt och stökigt. DSC_0011Det hade inte gått att få in två stora sängar. Länge var jag inne på en våningssäng, men det kändes inte rätt. Magda är väldigt klättrig och rätt busig, så jag hade fått passa henne hela tiden. Annie är en mästare på att trilla ur sängar. Hade inte velat riskera att hon ramlar på den höjden. Det blev två juniorsängar från IKEA till slut. Jag har städat, sorterat ur garderober, slängt säckar med pryttlar, det har tagit varenda ledig sekund hemma under de senaste helgerna. Nu är det i alla fall klart, så SKÖNT!PicMonkey Collage Köpte varsin cykelkorg som jag satte på sängkanten. Där har de sina pyjamasar, gosisar och tofflor. Rätt fiffigt va:-) Ja, ja, rätt tjejigt blev det. Tänker alltid att jag ska inreda lite mer coolt, och sedan blir det alltid såhär urtjejigt. Men de älskar det ju.

Linda

0 kommentarer

    • Visst är cykelkorgarna så gulliga:-) Verkligen nöjd! Märket på cykelkorgarna är Overbeck and Friends, danskt märke. Jag köpte mina i Sickla Köpcenter på en butik som heter Farmhouse. De har en nätbutik också https://www.farmhouseshop.se/sv/. De här korgarna fanns i en större variant också:-)

  1. Oh vad fint rummet är, där kommer dina tjejer att trivas:-). Undrar också vart cykelkorgarna kommer ifrån, väldigt fina. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *