Well, Stureplanskliniken

stureplansklinikenJag blev lite sådär i förbifarten tillfrågad av Diana om jag ville komma på ett mycket exklusivt event på Stureplanskliniken. Vet ni, jag tänkte fram och tillbaka, och hundra varv. Skönhet är inte mitt bloggområde och estetiska behandlingar och ingrepp är inget jag har sysslat med. Men, jag är väldigt nyfiken som person, älskar allt nytt och spännande. Så jag tackade ja. Stureplanskliniken är ledande i Skandinavien inom estetisk laserkirurgi och icke-kirurgiska estetiska behandlingar. Grundaren Pyra Haglund, ovan i mitten, är leg. Läkare och medicinsk doktor. https://www.stureplanskliniken.se/Vi fick en riktigt intressant genomgång om synen på skönhet genom åren, skönhetsingrepp då och nu, hur det kan se ut om det görs på fel sätt och hur det kan se ut om det görs på rätt sätt. Det som imponerade mest på mig var att man med Botox kan ta bort migrän och besvärande svettningar. Du kan på Stureplanskliniken även lätt ta bort åderbråck, födelsemärken, behandla bristningar och celluliter. Sedan jag berättat för andra att jag skulle dit på ett event så kan ni faktiskt inte ana hur många som berättat att det fixat till något litet här eller där, eller känner någon som gjort det. Inte alls ovanligt, men talas väldigt tyst om. stureplansklinikenVi fick även se hur man sprutar in Restylane i läppen för att göra den snäppet fylligare. Stureplanskliniken utför endast vårdande behandlingar där man bevarar och förstärker den naturliga skönheten. De gör alltså inte stora läppar eller permanenta förändringar, förutom att ta bort åderbråck en gång för alla.Stureplanskliniken

Vi fick också se då Annika Duckmark fick en kemisk peeling. Jag blev verkligen sugen på att testa. Olika slags krämer läggs på huden för att rengöra på djupet och små rynkor slätas ut. Resultatet är att huden får en otrolig lyster och huden föryngras såväl som förbättras. DSC_0027Det var en mycket intressant kväll. Jag har aldrig varit intresserad av att ändra något mitt utseende och är det fortfarande inte. Däremot vill jag gärna bevara och förstärka det jag har och tycker om. Vi fick med en mycket generös rabattkupong i den fina goodiebagen för att testa en valfri behandling. Jag kommer testa en behandling för att jag är så nyfiken nu. Vill ni att jag ska skriva och visa, så säg till!
Vill ni också testa en behandling till ett förmånligt pris? Jag får erbjuda er läsare 20 % rabatt Keemisk peeling eller Botox behandling t.o.m 28/2 2014. Då ni bokar anger ni matstugan! Stureplanskliniken finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Köpenhamn, och ni kan använda rabatten på alla deras filialer. Bokar ni på nätet så gå in HÄR.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *