Halloumisallad

Fredagens lunch på jobbet var min favoritsallad, Halloumisallad med tomater, gurka, rödlök , en skvätt olivolja och citron. Till det en stor klick hoummus blandat med lite creme fraiche. Jag stekte på Halloumin hemma kvällen innan och skar upp allt och la i burkar och tog med. Värmde på Halloumin i mikron på jobbet lite. Pressade över citronen och skvätte på oljan precis då jag skulle äta. Tror inte det blir bra att göra det kvällen innan.
Nu väntar en helg med fotbollsträning för Annie, Jag ska träffa en vän som jag inte sett på år och dag och så kommer min goda vän och guddotter hit på middag på söndag, och jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska laga till….Hon är vegetarian (men äter fisk och kyckling) och laktosintolerant. Måste komma på något väldigt snart! Har ni tips så blir jag verkligen glad! Jag är helt slut i huvudet efter första riktiga jobbveckan då eleverna har börjat. Roligt, men slut är jag som bara den.

Linda

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *