Vinn ett fin matkit från Bambino Mam

Det damp ner ett paket med en massa fint från Bambino. Fick två av varje och tänkte därför att jag tävlar ut hälften till er. Varje kit består av en färgglad Spill Proof Cup, ett set med Äta-själv-bestick och två stycken mjuka hakklappar – perfekta att ta med i väskan.
Det kliar i fingrarna att få använda muggen, hakklapparna och besticken till Magda, men jag tänkte att en av er läsare skulle få välja vilket set, det rosa-röda eller grön-blåa, som ni vill ha. Magda får det som ni inte väljer för båda är så ljuvligt fina. Den röda haklappen har små röda hjärtan och den gröna hakklappen har små gröna äpplen.
För att få ett set så skriver ni bara i kommentarsfältet till detta inlägg att ni vill vara med i utlottningen, glöm inte ange vilket set ni vill ha, det rosa/röda eller blå/gröna. Glöm inte ange mail så jag kan kontakta dig om just du får setet.
Sista dag att vara med i utlottningen är fredag torsdag 30/8.
Fortsatt fin helg

Linda