Veckomeny och världens godaste havrebollar

Veckomeny och havrebollar

Världens godaste köttfärssås, lax med världens godaste röra, världsbästa quesadillas och världens fräschaste vegetariska blir det den här veckan. Oemotståndligt va! Så bara plocka ut kastruller och pannor så kör vi! Jag vet att jag brukar säga att jag har så mycket, men den här veckan är det nog verkligen aktiviteternas vecka. På agendan är två stora fester, en cirkuspremiär, judo, ett frukostevent, military training pass, brunch med god vän, möte om större samarbete, tandläkartid och en till tävling på bloggen. Däremellan ska jag såklart hålla lite lektioner om språkhistoria, hur man skriver vetenskapliga texter och hur man refererar till källor. Så veckan blir lite som mitt liv är mest hela tiden.

Vill ni hänga med på vad som händer när det händer så följ mig på Instagram #matstugan (där jag nu  t o m lägger upp en hel del filmer i deras nya funktion Insta stories) och Snapchat Matstugan.   

Vad ska ni göra i veckan? Jag skulle verkligen tycka att det vore roligt att höra.

Nu kör vi recepten, och allt är hur gott som helst. Måste verkligen trycka extra på den här köttfärssåsen som alla faller pladask för. 

Halloumisallad

Lax med godaste röran

Kyckling och chevre Quesadillas

Världens godaste köttfärssås

havrebollar-mums-mums0

Har ni testat att baka Havrebollar , sådana som på konditori eller i butiken? Så farligt goda, men då och då får man unna sig. Mina barn är överförtjusta i dessa, och jag med. Dessa är inte alls som chokladbollar utan rätt annorlunda, jag ni vet, som de man köper alltså. Vilket upprepande. Men summa summarum bara gör dem!

OCH, den som väntar på något gott väntar ALDRIG för länge. Kika in under dagen så kommer vinnaren av ett VIP paket till Cirkus Scott med Babblarna. 

Ha världens bästa vecka!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *