Mr French – Tips på restaurang i Stockholm

Mr French restaurang stockholm

Vi var på restaurang Mr French här i Stockholm. Jag och mina två bästisar Erika och Lotta. Kan rekommendera Mr French om ni vill äta gott och kunna chit chatta med vänner i lugn miljö. Om ni vill ha det sådär mysig.  När vi var där mitt i veckan så var det väldigt lugnt och skönt. Har hört att det kan vara betydligt mer gäster vid andra tillfällen. På somrarna när de öppnar upp ute så brukar det vara nästa för många.  Men som sagt, nu var det lugnt och pratvänligt. Om vi börjar bakifrån så delade vi på tre desserter. Det var lite Crème brulee, lite friterade bananer med karamellglass och romrussinsås och en tredje som jag inte riktigt kommer ihåg. 

Mr French restaurang stockholm

Vi delade på massa rätter. De har numera ett share-food-koncept där du beställer in flera rätter där det franska har mixats upp med influernser från Asien såväl som nordafrika. Vi delade på sådär sex rätter. Flera var otroligt goda. Den aboslut bästa var Lamm Brochette Provencal. Det var grillat lammspett med provencalska grönsaker, potatisgratäng, vitlökssmör och ratatouille. Det kommer in på ett spett och man drar av bitarna och drar runt dem i såsen som är så smakrik och perfekt i smakerna. Den rätten är den första jag skulle beställa om då jag gör återbesök på Mr French. 

Mr French restaurang stockholm

Jomen just. Vi startade kvällen med drinks. Min är den gula. Det var gin med mango, chutneysirap, lime och curry infused gul chartreuse. Så konstigt kombo. Det var servitrisen som övertalade mig. Det gjorde hon rätt i för den var så syrligt fräsch och söt på samma gång. Lyckat när man testar något som låter skumt och det smakar så här. Rekommenderar verkligen Mr French för romantiska middagar och tjejkvällar. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *