Sportlov och på väg mot äventyr för stora och små

Så här såg det ut förra året på Sportlovet. Vi spenderade en alldeles perfekt vecka i Stöten. Det var första gången Annie och Magda stod på skidor någonsin. Min kompis i Schweiz hade skrattat som bara den då jag sa att de skulle gå i skidskola en timma per dag. Omöjligt att de kommer lära sig på så kort tid. Men omöjligt blev möjligt. Första dagen lade sig Magda i backen, skrek, och vägrade åka. I slutet av veckan åkte de båda två alldeles själva och älskade det. Annie svischade i de blå och gröna backarna som om hon aldrig gjort annat. Magda åkte helt själv nerför de gröna backarna utan minsta problem. Båda åkte lift alldeles själva. 

Nu är vi på väg till Lindvallen. Det ska bli så spännande att se hur långt de kommer i utvecklingen nu under den här veckan. Jag hade verkligen aldrig kunnat ana att de kunde lära sig så mycket på bara en vecka. Bilen är fullpackad med mat. Jag har förberett köttfärssås och pasta, korvstroganoff, dukkah, tahinidipp till grönsaker. Jag har tagit med godis, och alla mjölkfria produkter till Magda. 

Så den här veckan hoppar vi veckomenyn, men det kommer bli flera supergoda rätter som jag har gjort och ännu inte hunnit lägga upp. Det kommer bli asiatisk lax på en quinoasallad, kyckling i en krämig pastasallad, knäckepizza och mycket annat. Uppdaterar er också såklart på Lindvallen och vad vi hittar på där. Ikväll ska vi på stormiddag med vänner som också är i Lindvallen. 

Fin vecka på er!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *