Cloettas nyhetervåren 2017 har fokus på lakrits

Cloetta nyheter lakrits

Cloettas nyheter våren 2017 har fokus på lakrits. Vad sägs om Polly Kick, Choko dark, Dry Roasted Cashews  Sourcream & Onion eller  härligt mjuka och sega Kick Bites?  Det är sannerligen ett stort nöje att ingå i Cloettas smakpanel. Det är verkligen lakrits som är i ropet just nu. Bästa som finns är mjuk lakrits och alla älskar väl Kick. Choko den mjuka kolan har lanserats med mörk ett lager mörk choklad. Så nu finns de i både ljus och mörk choklad. Mums. 

Cloetta nyheter lakrits

Det bästa är nog Kick Bites i munsbitar. De finns i original, med havssalt, med en kärna av hallon eller citron. Himmel, Himmel, Himmel. Så gott. Havssalt är enormt god, men de andra också. Har alltid tyckt om Kick. Tycker att munsbitar i en påse är den perfekta storleken. Missa verkligen inte dessa. 

Cloetta nyheter lakrits

Torrostade cashewnötter med Sourcream & Onion försvann för fort. Dessa fick mina barn inte ens smaka. Egengodis. De var farligt goda. Bra alternativ till chips. Torrostade blir nötterna lite mer knapriga och inte så feta. Värt att nämna är att Nutisals nötter alltid torrostas  över öppen eld i fabriken i Helsingborg och smaksätts med naturliga kryddor.   

Cloetta nyheter lakrits

Nya Polly Kick! Den ultimata blandningen: Hallon, saltlakrits och choklad. Den här mixen gillade jag. En bra nyhet.

Cloetta nyheter lakrits

Lite annat smått och gott är Fruity Bites Cranberry och Apricot. Innehåller 57% frukt. Frukt, musli och överdragen med choklad. Lade ner dem i träningsväskan. Väldigt gott efter rejält träningspass även om de är lite väl söta. Läkerol Minty Licorice. Ren lakritssmak med touch av mint. Goda på alla sätt, men de hade kunnat dra på mer med minten tycker jag. läkerol DentaFresh Caramel Mint. Friskar upp andedärkten och stärker tänderna via den höga andelen xylitol. Som små godisbitar.  

Så där har ni  lite tips till sista deltävlingen av Melodifestivalen. Får se om jag hinner titta eller bara har på tvn i bakgrunden medan jag förbereder mat att ta med till skidresan. 

Trevlig lördagskväll på er

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *