Hela Sverige bakar bröd – och jag med

 Hela Sverige bakar bröd   

Hela Sverige bakar bröd ikväll. Jag sitter bänkad. Ikväll är uppgiften att baka kuvertbröd. Att baka bröd är något jag vill lära mig mer om. Jag kan baka bröd, absolut. Men jag skulle kunna blir mycket bättre. Jag vill kunna ta ut svängarna med roliga ingredienser, former, mjölsorter och använda mig av olika slags jäst. Det trevliga är att jag fick hem ett brödbakar-kit igår kväll för att kunna baka dessa fyra bröd ovan framtagna av KronJästs bagare: Jalapeñosting, Break it, Grumpy Graham och Russinråg. Bara målbilden var ju lite pressande, men vi testar om vi kan få det såhär snyggt, och gott. Tror att jag testar att sätta degen för de som verkar lättast, för att värma upp inför de mer kluriga varianterna. Vilka tror ni är lättast? Ni ska givetvis få recepten också. 

Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *