3 goda wraps – Mat till utflykt

Wraps på utflykt eller picknick till stranden, skogen eller på bilresan eller i cykelkorgen är perfekt. Du gör röran kvällen innan eller på morgonen och tar med i en burk med lock. Packa ner röran i en kylväska och ett gäng tortillabröd på sidan. Sedan är det bara att klicka på eller lägga på allt på tortillabröden, rulla ihop och äta. Bästa wrapsen till utflykter, stranden och picknicks i oändlighet kommer här. 

Hawaii wrap kyckling ananas

Hawaiiwraps med kyckling vändna i bbq sås, ananas och annat gott. Vansinnigt goda. Du gör kycklingen lätt innan och lägger i en burk. Ta med några sköljda salladsblad i en påse som du sprutar in lite vatten i och försluter. Vill du göra dem vegetariska så tar du t ex tofu, oumph, sojabitar eller quornbitar som du vänder i bbq sås. 

kycklingwrap-med-godaste-kramigaste-ajvarroran0

Kycklingwraps med ajvarröra. Dessa älskar alla. Gör röran kvällen innan eller på morgonen och lägg i en burk med lock. Ta med små tortillabröd. Eventuellt lite sallad och grönsaker som paprika, gurka, tomater. Sedan klickar du på röran då ni ska äta på tortillabröden och rullar ihop. 

grillade-korvar-i-tunnbrod-med-god-fyllning0

Korvwraps som du med fördel fixar på morgonen. Istället för att grilla korvarna så steker du dem med bacon lindat runt dem. Dessa blir så goda och barnen verkligen älskar dem. Om man vill kan man ta någon kryddigare variant till de vuxna. Byt ut salladen till ruccola för de vuxna om du vill. 

Imorgon kommer lite mer härliga  picknicktips. Ha det fint i solen!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *