Veckomeny och de godaste havrebollar

God Morgon! Ny vecka och snart sportlov, såååååå skönt! Var alldeles för trött för att få in något inlägg igår kväll efter att ha varit Super Mom i helgen. Jag tog barn och kompis till dem på dans,  lagade massor med mat, gjorde granola, läste böcker för dem, tog min yngsta till kalas, gick till biblioteket för att låna böcker med min äldsta och inte minst roddade kalaset på Andy’s Lekland. Allt var toppen, men lite trött igår. Hur som, en soppa som är helt underbar och vegetarisk är den här: Jordärtskockssoppa med svamp- och parmesanknyte 

Lax med röra

Lax med godaste röran på avocado, ägg, rom, ibland kan verkligen det enklaste vara det godaste. Som jag har arbetat med att lägga in ’Veckomenyn’ nu. Det är något strul med sidan och den vägrar spara och bara står och tuggar. Har fått göra om inlägget hur  många gånger som helst. Vi får se när jag lyckas publicera det hela. 

wokad-kyckling-med-broccoli-cashewnotter-och-nudlar0

Wokad kyckling med massa broccoli, lime cashewnötter och annat gott.  Den här blir du verkligen mätt på och det känns ändå som du har tankat in sunda saker i kroppen. 

fantastiska-korvgrytan-20

Fantastiska korvgrytan kallar jag den här, för att den är så himlans lätt och blir så himlans gott. Barnen älskar den här också och det är kanoners att göra något annat än bara steka på falukorven. 

havrebollar-mums-mums0

De bästa Havrebollar du kan tänka dig, smakar som de man köper på café, milda, krämiga och alldeles för goda. Dessa ska vi göra till sportlovet.  Vi åker skidor på sportlovet för första gången och det kommer finnas mycket tid att umgås, så att baka goda saker och laga god mat kommer det bli mycket av. 

Linda

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *